Veranda verlichting

Heb jij een veranda en heb je hier al een heerlijke loungeset staan en ook wat leuke accessoires, maar mis je toch nog de juiste sfeer? Dan kan verlichting jou helpen!

Kaarsjes

Kaarsjes geven een zacht licht. Waxinelichtjes (in een mooi decoratief potje) kan je heel makkelijk in een donker hoekje plaatsen. Zo wordt dit hoekje ook mooi sfeervol verlicht. En heb je in de zomer last van muggen, dan kan je hier citronella waxinelichtjes in zetten. De muggen houden niet van deze geur en komen dus niet in de buurt.

Windlicht

Wil je een grotere kaars? Dan is een windlicht een goed idee. Deze kan je op tafel zetten, maar je kunt deze ook heel goed in een hoek van de veranda op de grond zetten.

Spotjes

Spotjes zijn altijd handig. Je kunt inbouwspots plaatsen, deze nemen dan geen ruimte in, maar ze zijn wel erg praktisch. Als je de mogelijkheid hebt om een dimmer op de spots te maken, dan is dit extra handig. Je kunt ze dan zachtjes laten branden, dan dienen ze als sfeerverlichting. Maar als je een keer wat meer verlichting nodig hebt, dan kan je deze feller laten branden en dan heb je overal licht.
Veranda

Hanglampen

Een mooie hanglamp boven de tafel is een echt decoratief stuk. Dit geeft erg veel sfeer. Dus als dit mogelijk is bij jouw veranda, dan is dit zeker een aanrader.

Vuurkorf of openhaard

Als je een grote openhaard hebt, dan is een openhaard echt schitterend. Maar niet iedereen heeft uiteraard een grote veranda. Als jij een kleine veranda hebt, dan is een vuurkorf een goed alternatief. Het is mooi om naar echt vuur te kijken, dit geeft een romantische sfeer. Maar het geeft ook warmte af en dat kan erg fijn zijn als het ‘s avonds wat kouder wordt.

Dus mis je wat sfeer op je veranda, bekijk dan je verlichting eens goed. Er is heel veel mogelijk met verlichting. Met wat kaarsjes is de sfeer al gelijk veel romantischer. Sfeervolle verlichting hoeft dus zeker niet duur te zijn. Veel succes met het uitzoeken van de juiste verlichting en daarna: veel plezier op je veranda!