De industriële lamp

De industriële lamp heeft vaak een strak maar ook tijdloos design. Ze zijn goed te combineren met rustieke artikelen, zoals steigerhouten meubelen of een stenen muur. En voor de creatieveling onder ons kun je ze ook wat zachter maken door ze te decoreren met bloemen en/of linten. Net wat jij mooi vind in jou huis.

Typische kleuren voor een industriële lamp zijn de metaal look, ook wordt er gewerkt met verweerd metaal en glas en een enkele keer wordt het metaal gelakt waarbij vaak wit, zwart of een pastel tint wordt gebruikt. Maar ook de hardere kleuren als donkerblauw en rood zijn te vinden bij de gelakte industriële lamp. De kleur en de keuze van materiaal maakt de sfeer van de lamp. Dit maakt dus ook dat de industriële lamp in z’n algemeen zo goed te combineren valt in zo veel verschillende stijlen.Zo past een industriële lamp dus ook in vele interieur keuzes thuis. Ze passen goed bij een interieur wat geheel aangepast is op de industriële look. Dus met tafels en meubels die ook deze industriële look uitstralen, hierbij wordt veel hout en metaal gebruikt. Dit is wel een interieur keuze die bij je moet passen.
Maar ze zijn ook goed in een modern en strak interieur te passen. Dit doordat industriële lampen ook een strak design kan hebben. Vaak zijn dit de industriële lampen die geheel in de metaal look zijn gemaakt. Deze zijn strak van design.
Maar ze passen ook goed in een landelijk interieur, vooral als je ze iets of wat aankleed met een bloem of een strik. Hiervoor zijn de industriële lampen in een pastel tint of met een wat verouderde look (door gebruik van verroeste metalen) zeer geschikt.

Wat de industriële lamp dus zo uniek maakt is zijn veelzijdigheid. Kijk goed naar je eigen stijl en het kleurgebruik in jou huis. Als je dit vast houdt bij het uitzoeken van je industriële lamp is er altijd een passende te vinden voor bij jou.
En vergeet niet een kleine decoratie in de vorm van een bloem een lint of net wat jij mooi vindt, maakt de lamp nog persoonlijker.

Wil je dat je lamp professioneel wordt aangesloten kijk dan hier .