BronQ, the most beautiful light…

BronQ, het bedrijf die licht heeft geperfectioneerd zo zegt zij zelf. BronQ is een nieuwe speler op de lampenmarkt. Zij verkopen hang-, vloer- wand-, tafel-, plafond- en bureaulampen. Het is een bedrijf die nog in zijn kinderschoenen staat m  aar de ambitie heeft om snel te groeien. BronQ verkoopt haar lampen aan dealers die op zijn beurt de lampen verkopen aan de consument. Dealers hebben de mogelijkheid om het assortiment van BronQ online te bekijken op de website. Vandaag ga ik mijn top 3 van het BronQ assortiment met jullie delen.

Nummer 3
De BronQ Pittsburg zwart ø42 cm heeft een mooi plekje in de top 3 weten te bemachtigen. Als industriële lamp natuurlijk ook niet aan te ontkomen. Deze lamp speelt perfect in op de huidige trend. Wat mij zo aantrok aan deze lamp was allereerst het ruige model van de lamp. De lamp zou perfect staan in een modern ingerichte woonkamer. De BronQ Pittsburg heeft ook een variant in het grijs, blauw, bruin. Deze varianten hebben ook een diameter van ø42cm. Wat mij betreft een terechte nummer 3.
7577ZW-DL-2
Nummer 2
Op de tweede plek staat voor mij de BronQ Dusky koper ø38,5 cm. Koper is niet weg te denken als het gaat om trends in verlichting. Deze koperen hanglamp heeft een industrieel karakter. De lamp sprak mij onder andere aan vanwege zijn opmerkelijke vorm. Zijn koperen kleur maakt hem perfect voor een kamer met een licht interieur. Ik zie deze koperen designlamp zeker boven mijn eettafel hangen. Omdat de lamp niet heel groot is, kun je er ook leuk twee naast elkaar hangen boven een eettafel of een bureau.
5798KO-uitgelichte-foto
Nummer 1

En dan de nummer 1: “de BronQ Ontario ø51 cm”. Een nieuwkomer op de markt en wellicht de trend van 2015 is de draadlamp. Deze lamp sprong er voor mij persoonlijk uit vanwege zijn design. Het is een absolute blikvanger boven bijvoorbeeld de eettafel. De BronQ Ontario zou perfect passen in een huiskamer met een modern interieur. De Bronq Ontario heeft ook een kleinere variant en is daarnaast ook beschikbaar in het chroom en koper. De kleinere variant heeft een diameter van ø38 cm.

7598ZW