Bedlampjes

Zowel hanglampen, wandlampen, tafellampen en bureaulampen kunnen dienen als bedlamp. Niet alleen voegen bedlampen iets extra’s toe aan het interieur, ze hebben ook nog gewoon een belangrijke functie. Om een goed boek te kunnen lezen heb je voldoende licht nodig, of als je nog bezig bent met het laatste werk. In ons assortiment heeft u genoeg keuze uit verschillende soorten bed verlichting op het gebied van kleur, materiaal, type lichtbron, stijl en ontwerp.

Er zijn dus lampen geschikt voor alle leeftijden. Geef je liever de voorkeur aan iets klassieks? Kijk dan bij de Capri of Burgundy serie! Of ga je voor je juist voor een stoere en speelse lamp? Neem dan is een kijkje bij de Leitmotiv of Nora serie. Met de kleuren groen, rood, blauw en roze zorg je voor een frisse en wat jongere uitstraling, maar met wit, grijs en zwart zit je nooit verkeerd. Qua industrieel heb je bij ons meer dan genoeg keuze, neem bijvoorbeeld de serie Lichtlab No. 5. Het voordeel aan deze stijl is dat de strakke ontwerpen tijdloos zijn en gemakkelijk bij de rest van het interieur passen.

Houten bureaulamp Light&Living Nora

De meeste bedlampjes van Directlampen.nl bevatten een E27 fitting, dit houdt in dat alle type lichtbronnen mogelijk zijn. LED is ideaal om te gebruiken bij een bed leeslampje, aangezien het zorgt voor duidelijk licht wat nodig is om goed te kunnen lezen. Als je een gloeilamp gebruikt, creëer je juist een gezellige en uitnodigende sfeer en dat is onmisbaar in een slaapkamer.

Qua materiaal is er ook veel mogelijk. Bij de stijl industrieel past metaal er goed bij en hout juist bij landelijk. Glas gaat bovendien erg goed samen als modern je doel is. Zelfs opzoek naar een lamp die verstelbaar is? Ook hierin geeft Directlampen.nl verschillende opties waaruit je kan kiezen! Neem bijvoorbeeld een industriële wandlamp en die je als bedlampje gebruikt, die draaibaar en kantelbaar is of juist een moderne hanglamp die juist in hoogte verstelbaar is.

Een grote categorie op de website is modern. Deze lampen zijn ontworpen volgens de nieuwste trends en hebben een strakke uitstraling. In deze categorie staan de basic kleuren centraal, maar ook felle kleuren zijn helemaal in.